Blog

DMZAlims LonaReeks ConradTri Barcelona Tröja Barn Virginia Valenciav

http://shop.lagosantelmo.com/chelsea-45035.html

Virginia Dortmund Tröja Barn KentonPi
Chelsea-manager Jose Mourinho har avvisat förslag på att hans sida har potential att bli Premier League-mästare, trots att hans sida slog Manchester City 1-0 på Etihad Stadium. Blues placerade en lysande skärm hemifrån för att stoppa sina frispelande motståndare och flytta sig i nivå med dem på poäng, även om de förblir tredje på målskillnaden.
 Och även om segern Tyskland Tröja Barn innebär att de ‘bara är två poäng bakom tabelltopparna Arsenal, har den portugisiska chefen insisterat på att de inte är med i titelloppet den här säsongen. Trots hans ovilja att ansöka om ligatiteln den här säsongen tror Mourinho att resultatet mot City ger honom mycket att vara positiv till.
 Blues förväntas vinna titeln – de ligger 10 poäng före Tottenham på andra plats med 10 matcher kvar. Det finns rapporter i Italien att Inter Milan vill utse den tidigare Juventus-chefen i sommar, medan Barcelona söker en ny chef efter Luis Enriques meddelande att han kommer att avgå i Nou Camp.
 Men Conte: s agent säger att den tidigare Italiens huvudtränare kommer att förbli intresserad av Chelsea-projektet så länge de fortsätter att vinna troféer. Inter har tippats kraftigt i den italienska Chelsea Kläder pressen för att komma till Conte när deras nya ägare försöker återvända till San Siro klubb till toppen av Serie A. Men Conte verkar dock fokusera på att planera för Chelseas kommande återkomst till Champions League nästa säsong. Conte’s Chelsea möter Crystal Palace imorgon (15:00) när de försöker kräva ytterligare en seger på vägen till en femte Premier League-titel.GarnetFre billige fotballdrakter DamonBern
JestineSl Schalke 04 Drakt DomingaBo
MeaganGar Juventus Tøj CharliSta