Blog

apparelTobias Frankrike Tröja Caridadv
Efter att ha spelat sju säsonger för Hammers kommer 28-åringen att göra ett comeback i en ny roll som U16: s chef. Akademikandidaten får chansen att dela sin egen erfarenhet med de unga spelarna efter att han skrev under 17 år Mittfältaren kaptenade reservlaget innan han gjorde sin seniordebut Frankrike Kläder på nyårsdagen 2008. Under en stint på Peterborough tränade han U21-laget och uppnådde en UEFA B-licens medan han kämpade skada.
 Den out-of-contract Arsenal mittfältaren mötte den nya Gunners-chefen Unai Emery på måndag för samtal. Irons chef Manuel Pellegrini är en stor beundrare av Wilshere och hammarna har sagt till esset att de vill bygga ett lag runt honom. Wilshere föredrar att stanna i London men Wolves, Everton och Newcastle förstår alla också intresserade. Han skrev på Instagram: ‘Det kommer en tid då du måste välja mellan att vända sidan och stänga boken.’ Den nya Hammers-chefen har signerat Ryan Fredericks från Fulham, samtidigt som han är kopplad till Manchester City Tröja Yaya Toure, Alfie Mawson och Lukasz Fabianski.
 Wilshere, 25, är i kontrakt i slutet av nästa säsong och har erbjudits en ny affär av Arsene Wenger. Men det engelska esset är inte övertygat om att han kommer att få tillräckligt med speltid på Emirates och väger upp idén att lämna klubben. West Ham-ägarna David Sullivan och David Gold är desperata efter att landa en markissignering och en toppspelare efter att ha förlorat Dimitri Payet till Marseille i januari.PaulaEste Dortmund Trøje Børn BelenDeni
IndiraKoz maglie calcio poco prezzo HungZozvl
BrookManc Barcelona Tøj Alineysjj